☎ Bel nu 070 4500 125

Het verhaal

Kruip in de huid van een zware jongen. Met je partners in crime neem je het op tegen andere criminele organisaties. Tijd om na te denken heb je niet, want er is altijd wel iemand die aast op jouw gestolen waar. Koelbloedig lok je je rivalen in de val en schiet je ze neer. Je bent voortdurend ‘on the run’, een ware doorn in het oog van de autoriteiten.

The Hunt staat garant voor een vette dosis actie en teambuilding met het centrum van jouw stad als speelveld. Het aantal spelteams en de samenstelling daarvan is variabel, zodat The Hunt precies bij jouw vrijgezellenfeest, personeels- of bedrijfsuitje aansluit. Let the games begin!

Hoe werkt The Hunt?

Met behulp van een smartphone worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk geld te verdienen met het verzamelen van kostbare voorwerpen en het uitschakelen van je tegenstanders.

In teamverband spelen jullie deze spannende virtuele action game in het centrum van jullie stad.

Bij je basis kun je een wapen ophalen, hiermee kun je jezelf verdedigen tegen de andere teams. Schiet je een tegenstander neer, dan kun je ook zijn gestolen waar afpakken en snel inleveren bij je eigen basis. Nice! Wordt je zelf neergeschoten? Ga dan direct naar het ziekenhuis om verder te kunnen meespelen.

Voor het spel begint maken we groepjes. Ieder groepje krijgt één smartphone en een kaart van de stad. Wanneer jullie met een grote groep zijn kunnen meerdere groepjes ook samenwerken in 1 team. Zo krijgen we bijvoorbeeld 4 gangsterteams bestaande uit ieder 2 groepjes. Via de walkie talkie functie in het spel kunnen jullie samen communiceren.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele extra voorwerpen aan het spel toegevoegd zoals: Mijnen, een kogelvrij vest en een radar. Goed opletten dus!!

bekijk beschikbaarheid
en reserveer »

Waarom kiezen voor The Hunt?

  • Rennen, schieten.. Je tegenstanders besluipen
  • Gemakkelijk direct online te reserveren
  • Te spelen in heel Nederland en België.
  • Ideaal tijdens een teamuitje of vrijgezellenfeest
  • Altijd midden in het centrum
  • Al meer dan 500 keer gespeeld!
  • Fles Champagne voor het winnende team.
bekijk beschikbaarheid
en reserveer »